7.20.2012

DRESS NO. 2

I bought this dress in the vintage shop FN92 in Copenhagen around springtime 3 or 4 years back and it's been one of my favorites ever since. It's just really simple with beautiful details - e.g. the dotted collar and lovely light yellow buttons all the way down.
Dress no. 2 is a sweet 1950s yellow and cream/white striped cotton dress.8 comments:

 1. Lovely dress, I like the combination of dots and stripes! Also like your hair do :-)

  ReplyDelete
 2. Sød kjole - "bæk og bølge" bomuldskjoler er de bedste! Heh - FN92 - det er da lidt et dyrt bekendskab, du holder dig der. Jeg er som regel forbi, når jeg er i København - indtil videre har det kun været for at kigge, han har jo virkelig mange fine kjoler, meeeen han er som regel lidt for pricey, og så er de fleste af hans kjoler også til små størrelser. Btw. lækker sofa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elsker det stof, har også en lysegrå/hvid stribet. De er så fine og holder fantastisk.

   Ja, det kan godt være dyrt at være forelsket i vintage kjoler, men jeg synes faktisk ikke a FN92 er så slem - tøjet er altid i virkelig god kvalitet og jeg har fundet mange smukke kjoler omkring 400-600 kr - det giver jeg gerne for en original 50er kjole i god kvalitet. Jeg har bestemt også købt dyrere kjoler i butikken, men de er efter min mening alle pengene værd :)
   Når jeg er ude og rejse leder jeg altid efter kjoler og London og Paris er mindst lige så dyre. I Amsterdam kan man til gengæld gøre nogle kup. USA er helt sikkert stedet at tage købe fra, men der kan prisen også hurtig blive høj med fragt og told.

   Ved du om der er nogle gode vintage butikker i Århus eller andre steder i Jylland? Synes at have læst mig til at du bor deromkring. Den del af landet har jeg desværre ikke så godt styr på :) Har ledt efter vintage tøj på Fyn uden så meget held, der har de til gengæld så meget andet godt, bare ikke så meget tøj.

   Og så er jeg jo ved at dø af misundelse over det 50er bestik du har fundet!!!

   Delete
  2. 400-600 er okay for en kjole i god stand (især når man tænker København). I Århus kommer man snildt af med noget tilsvarende.

   Amsterdam? hmm der har jeg aldrig været, måske jeg skulle tage en tur dertil. At købe fra USA er jeg godt bekendt med - der findes mere sjovt på ebay.com end ebay.uk....og etsy lokker også en del. Men ja, den danske told/25% og postdanmarks gebyr på 164 kr lægger helt klart en dæmper på indkøbene derfra.

   Hvis du kommer til Aarhus, så skal du tage og besøge Rosenkrantz genbrug tæt på rutebilstationen, hvis du er der en fredag eller lørdag kan du passende kigge forbi Yrsa's garage samt Fund, der ligger lige om hjørnet for Rosenkrantz. Du bør også besøge Inge's Tøjtempel nede på Mejlgade. Mht. ting og sager er Brugtvareterminalen ude i Viby et klart must. Desuden er der også Madam Butterfly og Dacapo nede i den anden ende af byen.

   2 gange om året er der også stumpemarked ude i Herning messecenter - kæmpe loppe/kræmmermarked, lidt ala loppemarkederne inde i Forum, bare 4 gange større.

   Delete
  3. Amsterdam er fantastisk! Har været der fire gange og elsker simpelthen den by. Der er så hyggeligt, masser af dejlig mad og nogle rigtig gode vintagebutikker hvor man kan gøre virkelig gode fund. Jeg var der sidst i foråret og købte de smukkeste halvtredser kjoler til omkring 250-300 kr stykket. Skal du afsted en dag sender jeg gerne en liste over gode steder.

   Uha ser da også ud som om jeg bliver nødt til at tage til Århus og deromkring, lyder som om der er rigtig meget godt at komme efter. 4 gange Forum - det lyder helt vildt!! Tusind tak for gode tips.

   Delete
 3. I love how perfectly styled you are. So Betty from Mad Men.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I must admit I adore Betty! Her style is just flawless. Thank you for your lovely comment :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...