7.31.2012

DRESS NO. 4

This dress I wore last year for my birthday - to me there's just something about this white dress with the girly pink flowers that screams BIRTHDAY PARTY!
I bought it in a lovely second hand shop called Prag, just two minutes from my home - I've found a lot of really cute dresses here. Unfortunately they don't have a web shop, but if you're in Copenhagen you should definitely check it out. Have a look at https://www.facebook.com/praggenbrug.


Dress no. 4 is a sweet 1950s cotton dress with pink flowers and black dots.

1, 2


17 comments:

 1. It is a lovely dress indeed!

  How do you get your gorgeous hair to curl in the back like that? Sooo Betty Draper :)

  ReplyDelete
 2. åh søde Pia. Du aner ikke hvor længe jeg har ledt efter en dansk vintageblog! Du har lige fået mig til at hoppe op og ned af glæde så strømpebåndet kom til syne woopsi;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh hvor er det dog skønt med dansk begejstring! Jeg har nemlig også savnet en dansk vintage blog og gik og blev helt nervøs for, om det mon kun var mig som elsker vintage kjoler og alle de andre dejlige gamle ting.

   TAK for opbakning - det betyder så meget.

   Delete
  2. nej jeg er her i hvert fald også;) jeg gik også og overvejede at state en blog men har intet kamera haha...

   Delete
  3. Haha ja det sætter selvfølgelig sine begrænsninger. Måske du skulle lave den første blog hvor alt er meget nøje beskrevet i stedet for at lægge billeder op :)

   Delete
  4. ja det er nok det eneste der er at gøre "I dag havde jeg en sort kjole med lommer og hjerteudskæring (Kan I forstille jer den, kære læsere) og en broche med hvide perler og fødder..." ok måske det ikke går;D

   Delete
  5. Jeg synes du skal gøre det - kan sagtens forestille mig den kjole. Lige pludselig er der heller ingen grænser for hvor godt man kan se ud!

   Delete
 3. Fantastisk med en dansk vintageblog! Det har været savnet. Glæder mig til at følge med og få gode tips til hvor man kan få fat i lækre kjoler.

  Hilsen Thit (thitbirk@gmail.com)

  ReplyDelete
 4. Og jeg glæder mig til at dele ud :)
  Hvor er det dejligt at høre fra jer på den anden side skærmen, det gør det hele lidt sjovere!

  Tusind tak.

  ReplyDelete
 5. Hvor er du altså fin! Jeg har længe fulgt svenske vintagebloggere - de kan jo virkelig det der overthere, men det er så fedt at vi også kan være med her. Fortsat god søndag. Kærlig hilsen Ida

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det må man sige de kan - har selv kigget med de sidste par år og de har jo et helt vintagemiljø, som jeg slet ikke kender til i København. Derfor er det så fantastisk at høre fra jer andre danske vintage elskere, så er der alligevel nogen derude!

   TAK for din hilsen - SÅ skønt!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...