8.23.2012

VINTAGE ADS - HAIR

On Duke University Libraries website you can find tons of beautiful vintage ads. Here are some of my favorite hair ads. All pictures found on library.duke.edu/

 
4 comments:

 1. Kære Pia,
  Så fine billeder. Ved du om der findes en rigtig vintage frisør i København? En der forstår sig rigtigt på opsætninger a la ovenstående? Jeg ved der findes en i Stockholm som jeg drømmer om at besøge - http://retroella.se/
  Kh
  Ida

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Ida

   Jeg ville ønske at jeg gjorde! Jeg har også længe søgt efter en, men jeg tror ikke der findes en frisør som specialiserer sig i vintagehår i København. Hvis der skulle være andre derude som kender til en - sig meget gerne til!

   Jeg har ligesom dig sukket efter at få en tid hos Retroella, men Stockholm er bare så frygteligt lang væk. Men får jeg en dag mulighed for at komme til Stockholm skal jeg helt sikkert forbi - det ser helt fantastisk ud!

   Mange hilsner Pia

   Delete
  2. Måske det her er noget : http://mjinlove.dk/, gik lige forbi og det ser fint ud!

   "Mary Jane in Love ligger på Blågårdsgade, Nørrebro i København. Vi tilbyder kvalitets frisør- og styling ydelser. Vi henter inspiration fra retro design og stil ikoner fra 1950, 60 og 70´erne.

   Hos Mary Jane in Love i Blågårdsgade elsker vi fashion. Vi arbejder med din personlige styling og skaber radikale stilforandringer. Alle vores produkter er naturligvis økologiske"
   Kh
   Ida

   Delete
  3. Det sted har jeg faktisk godt set og syntes også det så lidt retro ud!
   Og med den beskrivelse du har fundet lyder det da rigtig godt, det tror jeg at jeg skal prøve en dag. Hvis du gør, må du lige vende tilbage og fortælle om det.

   TAK for tippet!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...