10.18.2012

FUNNY FACE

Been sick in my bed for several days now, but luckily my sweet boyfriend brought me three Audrey Hepburn films and I just finished Funny Face. Those dresses and those eyebrows - my oh my!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

12 comments:

 1. Jeg ELSKER den film! Det var en af de første Audrey Hepburn film jeg så som barn og har været helt gak med den siden! Fred Astaire, Audrey Hepburn og Paris - what's not to love! og så er de små damer på magasinet to die for - især nr 2 fra højre og hende i midten!... og brudekjolen.. jamen herre Jemini da!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt enig - de damer er fantastiske, elsker hende i den hvide dragt! Og alle hattene.. og brudekjolen.. og Paris.. ja - what's not to love?

   Delete
  2. ikke at forglemme professor Flostre - damn han er hot haha...

   Delete
  3. Forresten, når du skal til London skal du helt sikkert se alle vintage butikkerne i Brick Lane området - husk at kigge forbi The Vintage Emporium i Bacon street. Hverken hjemmesiden eller webshoppen ser ud af noget særligt, men de par gange jeg har været forbi har jeg gjort nogle fantastiske fund! Der ligger en cafe ovenpå som er rigtig hyggelig og så ligger selve butikken i kælderen.

   http://www.vintageemporiumcafe.com

   Delete
 2. Denna underbara och vackra kvinna har jag på en stor bild i min lägenhet för att påminna mig om min barndoms inspiration!

  ReplyDelete
 3. Så vigtigt lige at få en portion Audrey! Tak for gode stills. Du må lave øjenbryns-post; det er oplagt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt klart - smukkeste øjenbryn i historien!

   Delete
 4. Faldt lige over din blog, midt i feberen og Funny Face. Er også vintage obsessed og fra CPH. Du har en helt fabelagtig stil – det er helt vidunderligt, hvordan du gør det!

  God bedring :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh Jannie -jeg bliver så glad hver gang jeg finder ud af at der endnu en dansk vintage elskende pige derude, så skønt at høre fra dig!

   Og sikke en fin blog - den vil jeg helt klart holde øje med ;)

   Delete
  2. O, rigtig mange tak – og i lige måde...!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...