12.03.2012

FALL AND WINTER OUTFITS

A little selection of some of my warmer outfits.


13 comments:

 1. Du är ju så fin! Jag gillar din nya header :) kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak! Ja det er også blevet vinter på bloggen ;)

   Delete
 2. jeg vil have den med guldkraven. og den hvide cardigan med de små røde blomster

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du er så krævende. Så napper jeg Oluf til gengæld.

   Delete
 3. Så fint Pia - virkelig god stil :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak - synes altid det er lidt sværere med tøj når det bliver koldt, min sommergarderobe er langt større. Men har været heldig at finde et par fine nye gamle uldnederdele og cardigans på det sidste, så nu hjælper det på vintergarderoben også ;)

   Delete
 4. Smukke, kjoler, frakker... sammensætninger... og så detaljerne med knapper og broscher... smukt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh tusind tak. Synes hurtigt vintertøj bliver lidt tungt og bøvlet, men fine detaljer som broscher og smykker hjælper på udtrykket. Kunne stadig godt bruge lidt flere rigtig varme kjoler, synes de er kan være svære at finde, men heldigvis har jeg efterhånden et rimeligt udvalg af uldnederdele og varme cardigans.

   Jeg har forresten også købt mig et kæmpe glas D-vitaminpiller og synes faktisk ikke jeg er helt så træt længere :)

   Delete
  2. Ja, jeg synes i hvert fald, at du så fint beviser, at vintergarderoben ikke behøver at være gråt i gråt i gråt i gråt i gråt...

   Og hvis man skal se rigtig positivt på det, så er det jo egentlig også fantatisk for os her i Norden, at vi er nødt til at have hele 4 garderober, én for hver årstid - i modsætning til andre steder, hvor solen enten skinner 30+ (så man nærmest ikke kan holde ud at have tøje på :-) eller også er det regntid og vandet høvler ned.

   Fint med vitaminerne...! Nede i den helsekostbutik, hvor jeg handler, sagde den venlige & kloge ekspedient, at det var bedre at få vitaminerne i naturlig form, fordi kroppen så bedre optager dem. På trods af at alle min barndoms kvalmetraumer pludselig dukkede op, fik hun mig til at købe en flaske Möllers Tran, idet hun hævdede, at den var renset og tilsat citrus, så den ikke smagte af harsk fisk. Da jeg tog den første skefuld, var jeg klar til at spurte ud og aflevere, men magic... magic... magic... den smagte bare af citron. Så den har jeg brugt siden. Men pillerne er sikkert også fine...

   Delete
  3. Du har helt ret - man må se det fra den lyse side og ville da hverken undvære mine sommerkjoler, vinterfrakker eller fine paraplyer. Men det kan godt være svært at forblive optimist, når man en dag som i dag, har cyklet den lange tur til arbejde, med mascara og eyeliner løbende og håret definitivt ødelagt. Nå ja, det bliver vel forår igen en dag :)

   Og tak for tippet med Möllers Tran, tror jeg vil prøve det efter pillerne - det er ligesom også lidt mere vintage med tran end med piller ;)

   Delete
  4. Det er ligesom også lidt mere vintage med tran end med piller... den skreg jeg godt nok af grin over... en klassisk aforisme... :-))

   Delete
 5. thank you, this is a very inspiring post to me. it's so hard to find good 40s-50s winter clothes in germany ... but tell me, how are you able to walk in peeptoes and even sandals in the cold? my legs feel like freezing to ice cupes when i ride my bike to work - even if i wear my boots or legwarmers!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much :)

   About the shoes - we had a long period in Copenhagen with about 5 to 10 degrees and then I do fine with peep toes as long as I wear really good woolen tights - they make all the difference! But these days when its all snowy and 0 to minus 10 degrees I wear classic black rubber boots and woolen socks and just bring my peep toes to work where it's nice and warm. Can't stand wearing boots all day!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...